gerb_middleФАКУЛЬТЕТ ТЕХНОЛОГИИ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ, ПАРФЮМЕРНО-КОСМЕТИЧЕСКИХ СРЕДСТВ, ЭКСПЕРТИЗЫ И ТОВАРОВЕДЕНИЯ

ОДЕССКОЙ НАЦИОНАЛЬНОЙ АКАДЕМИИ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ

ТИЖДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ, ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ЕКСПЕРТИЗИ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА 24-28 КВІТНЯ 2017

Posted by: | Posted on: Май 15, 2017
Read More ...

З 24 по 28 квітня в академії пройшов тиждень факультету Технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства. В рамках тижня було організовано цікаві заходи на кожній кафедрі. Розпочався тиждень зі святкування дня кафедри Технології молока, жирів і парфумерно-косметичних засобів. DSC_5699lllkkkКонкурсно-розважальна програма була дуже цікавою, усі студенти активно приймали участь у конкурсах та вікторинах.

DSC_5890ghhУ святкуванні приймали також участь студенти 2 та 3 курсів спеціальності «Зберігання, консервування та переробка молока» Механіко-технологічного технікуму Одеської національної академії харчових технологій.

DSC_5852ghfyy

27 квітня продовжили святкування одразу 2 кафедри — Безпеки життєдіяльності та Технології м’яса, риби та морепродуктів.

Святкування дня кафедри Безпеки життєдіяльності було присвячене Міжнародному дню охорони праці. Викладачі кафедри підготували презентації та доповіді з цікавими фактами щодо історії охорони праці.

SDC10415 SDC10431 SDC10438

В цей же час святкування відбулось на кафедрі Технології м’яса, риби та морепродуктів. За традицією організували та провели цей захід студенти 3-го курсу на чолі зі своїми кураторами Г. В. Шлапак та Г. С. Герасим. Святкова атмосфера була присутня як в оформленні аудиторії так і в урочистих вбраннях студентів.

DSC_0406trhrhtyh DSC_5903yuu





Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *